Our offering

Irisity erbjuder en komplett kameralösning med fokus på att täcka stora områden med så få kameror som möjligt. Man skulle kunna säga att vi säljer väktare – fast lite smartare. Med intelligenta kameror uppkopplade till larmcentral klarar vi av att vakta flera byggnader, anläggningar och skolor samtidigt – till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella väktartjänster. Både smartare och bättre tycker vi. Våra kameror lämnar aldrig området.

Our product packages

 • Inga falsklarm

  Traditionella typer av kamerasystem genererar väldigt mycket falsklarm när de används utomhus. Väder, vind och varierande belysning gör det svårt att skilja på olika typer av rörelser. Med systemet från Mindmancer är du som kund garanterad att du inte får några felaktiga utryckningar för saker som du inte vill larma på, som exempelvis djur, grenar, plastpåsar och snöfall. Vi är den enda leverantören för kamerabevakning utomhus som garanterar noll falska utryckningar.

 • Unik vädergaranti

  Det kanske låter lite konstigt, men det faktum att vi garanterar att vi inte stänger av systemet oavsett väder är faktiskt unikt på marknaden. Andra kamerasystem skriver in i sina avtal att systemen kan stängas av vid snöfall, storm och andra förhållanden som ger för mycket larm. Vår rörelsedetektion är unik i det att den aldrig stängs av — oavsett väder.

  En komplett tjänst

  Från oss köper man en komplett tjänst. Då ingår inte bara vår patenterade mjukvara för intelligent bevakning kopplad till larmcentral, utan också kontinuerlig drift och övervakning av hela systemet, installation och löpande service. Vi ansvarar för att alla kameror och andra komponenter fungerar, och att hela kedjan för bevakat område till larmcentralen är igång hela året — till en fast månadskostnad.

Som kund får du

 • Ett användarvänligt, extremt driftsäkert och skalbart skydd som driftövervakas kontinuerligt.
 • En garanti mot felaktiga utryckningar, funktionsgaranti, servicegaranti och till och med vädergaranti.
 • Ett öppet system — hårdvaruoberoende mjukvara som fritt integrerar med larmcentraler, driftcentraler, väktartjänster och slutanvändare.
 • Ett säkert system som bland annat är molnbaserat med säker åtkomst via webb och mobilapp.